Αναδιάρθρωση Επιχειρηματικών Δανείων

Βρείτε οριστική λύση στα ληξιπρόθεσμα δάνεια της επιχείρησης σας, με την εμπειρία και την γνώση πρώην τραπεζικών στελεχών.

Αναδιάρθρωση Επιχειρηματικών Δανείων. Δίνουμε ΛΥΣΗ

Είστε Ελεύθερος επαγγελματίας ή Επιχείρηση που θέλει να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημα των Κόκκινων δανείων που αντιμετωπίζει;

Εάν ναι, έχετε βρεθεί στο σωστό μέρος !

Πλέον έχετε την ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία, πρώην τραπεζικών στελεχών, οι οποίοι απασχολούνταν επί σειρά ετών, σε μονάδες Αναδιάρθρωσης – Καθυστέρησης δανείων σε  μεγάλες συστημικές τράπεζες.

Με αυτή την πολύτιμη γνώση και εμπειρία μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποτελεσματικά να βρείτε μία πραγματικά συμφέρουσα λύση,που θα σας απαλλάξει οριστικά από το πρόβλημα της υπερχρέωσης και των κόκκινων δανείων που αντιμετωπίζει η επιχείρηση σας.

Έτσι θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από την οικονομική ασφυξία, να εξοικονομήσετε πόρους και να επικεντρωθείτε στην ανάπτυξη και την ευημερία της  Επιχείρησης σας.

Ζητήστε την βοήθεια αυτών που ξέρουν και μπορούν να σας βοηθήσουν με την υπόθεση σας !

Απαλλαγή Οφειλών

Μην το κάνεις μόνος σου!

Το σκεπτικό του “Κάνε το Μόνος σου” επικρατεί ακόμη σε πολλούς ελεύθερους επαγγελματίες και επιχειρήσεις για το θέμα της ρύθμισης των κόκκινων δανείων τους.

Πολλοί πέφτουν στη παγίδα να πιστεύουν, ότι πρόκειται για άλλη μια διαπραγμάτευση και άλλη μια συμφωνία, χωρίς όμως να κατανοούν ότι πρόκειται για ένα αντικείμενο που πραγματικά δεν γνωρίζουν.

Τα λάθη που θα κάνεις μπορεί να σου κοστίσουν ακριβά ιδίως όταν διαπραγματεύεσαι δάνεια χιλιάδων ευρώ, χωρίς να ξέρεις πως να “παίξεις” σωστά το παιχνίδι.

Καλύτερα δηλαδή, «No deal» παρά ένα «κακό deal» που θα δεσμεύσει εσένα και την επιχείρηση σου, για πολλά χρόνια στο μέλλον.

Επικοινωνήστε μαζί μας για την περίπτωση σας.

2

Η ιδανική επιλογή

Μπορείτε πλέον να επιλέξετε την Ιδανική επιλογή Συμβούλου, που είναι ένα πρώην τραπεζικό στέλεχος με θητεία σε μονάδες Αναδιάρθρωσης Μεγάλων Ελληνικών Τραπεζών.

Είναι δηλαδή αυτές οι μονάδες που θα κληθείτε να μιλήσετε μαζί τους για να ρυθμίσετε το δάνειο σας.

Έχουμε την γνώση, την εμπειρία και την εξειδίκευσή, «γνωρίζοντας τα πράγματα από μέσα» να σας καθοδηγήσουμε κατάλληλα ώστε να πετύχετε μία πραγματικά συμφέρουσα συμφωνία.

Ζητήστε τώρα την εξειδικευμένη γνώμη μας για την την υπόθεση σας.

Πως γίνεται να συνεργαστούμε;

Ακολουθούμε 4 απλά βήματα.

Βήμα 1

Συμπληρώνετε μία σύντομη φόρμα με βασικά στοιχεία της επιχείρησης σας και του δανείου (ή των δανείων) που επιθυμείτε να ρυθμίσετε.

Βήμα 2

Επικοινωνούμε μαζί σας για να συζητήσουμε την υπόθεση σας. Να καταλάβουμε την περίπτωση σας και να ακούσουμε τους στόχους και τους περιορισμούς σας.

Βήμα 3

Εφόσον και εσείς συμφωνήσετε να προχωρήσουμε, πραγματοποιούμε μία σε βάθος ανάλυση των στοιχείων της υπόθεσης σας. Δεν είναι αρκετό να επικαλεστούμε την Οικονομική Κρίση για την αδυναμία πληρωμής των δανείων σας.

Είναι σημαντικό να κατευθείνουμε εμείς την διαπραγμάτευση και όχι να “συρθούμε” στη πρόταση που θα μας προτείνει η Τράπεζα ή ο Servicer.

Αυτό γίνεται μόνο με επιχειρήματα που προκύπτουν από την πολύ καλή μελέτη, της ίδιας της υπόθεσης.

Βήμα 4

Καταστρώνουμε την στρατηγική μας και συντάσσουμε εμπεριστατωμένο αίτημα ρύθμισης προς την Τράπεζα ή τον Servicer.

Επικοινωνήστε τώρα, για να συζητήσουμε την την υπόθεση σας.